Ons specialisme

P. vd Woerd staat voor vakwerk en professioneel maatwerk. Particulieren en bedrijven uit Alblasserdam, Papendrecht, Sliedrecht, Dordrecht, Rotterdam en omstreken maken gebruik van onze diensten. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, verbouw, dakkapellen, kozijnen, badkamers en keuken montage.

Onderhoud

Onderhoud aan woningen en bedrijven vormen een belangrijk deel van onze werkzaamheden.
 Wij bieden een breed scala van diverse onderhoud- en bouwwerkzaamheden aan op een hoog kwalitatief niveau, zoals u van ons mag verwachten.

Verbouw

Verbouwen of verhuizen? Wanneer uw woning niet meer aan uw wensen voldoet hoeft dat niet te betekenen dat u direct moet verhuizen. Een verbouwing kan uitkomst bieden. Wat zijn de knelpunten en wat staat er op uw wensenlijstje. Wij denken graag met u mee, dragen alternatieven aan en helpen bij het maken van afwegingen. We maken uw woning uniek en praktisch in gebruik voor de langere termijn. Ons vak is verbouwen. We weten uw plannen technisch te realiseren en doen dit altijd in goed overleg.

Dakkapellen

Maak van uw zolder een leefbaar vertrek met veel ruimte en licht door het plaatsen van een dakkapel. Deze relatief kleine verbouwing maakt een wereld van verschil en heeft een grote impact op uw woongenot en op de waarde van uw woning.
Een bouwvergunning is vaak niet nodig of is snel geregeld. Indien gewenst verzorgen wij ook de binnen afwerking van de zolder.
Wij leveren en monteren dakkapellen van kunststof en hout en elke gewenste afwerking is mogelijk. Renovatie van een bestaand dakkapel is uiteraard ook mogelijk wij kijken samen met u naar de huidige conditie van uw bestaande dakkapel.
Wanneer u op zolder over voldoende ruimte beschikt, maar wel licht binnen wilt laten is het plaatsen van een dakraam een eenvoudige en mooie manier om dit te realiseren. Zo kunt u de ruimte tevens ventileren.

Kozijnen

Ramen en deuren zijn uw connectie met buiten. Of het nu een vrolijke ochtendzon is of een gouden avondgloed: u geniet van de sfeer in huis. Bovendien zijn kozijnen en deuren bepalend voor de aanblik van uw woning. Ze bepalen grotendeels de uitstraling van de gevel in combinatie met de gevelsteen, waarbij wij ook eventueel raamdorpels leveren en monteren in elke gewenste kleur.
Een kozijn –of deurpost– plaatsen, vervangen of repareren is vakwerk. Een deur afhangen is een vak apart. Een kozijn kan – mits goed geplaatst en juist onderhouden – tientallen jaren mee en kou en tocht buiten houden. Wij bieden ruime keuze uit kunstof, hout, houtlook of aluminium. Wij denken graag met u mee voor een passende keuze bij uw woning en budget.

Badkamers

Een functionele basisopstelling of uw eigen mini wellness center. De mogelijkheden voor uw badkamer zijn eindeloos.
Maar wat zijn uw eisen en wensen?
Ook kleine badkamers kunnen worden voorzien van veel luxe. Naast ruimtebesparende baden zijn er tal van andere slimme ruimtewinners, zoals spiegelkasten, al dan niet met verlichting of extra smalle designradiatoren. Wij denken graag me u mee over de mogelijkheden.
Wij installeren en betegelen niet alleen uw badkamer en toilet maar maken indien gewenst ook uw badmeubelen op maat.

Keuken montage

U heeft een mooie keuken gekocht maar nu moet deze nog geplaatst en afgewerkt worden. Of dit nu een eilandkeuken, landelijke keuken of juist een moderne keuken betreft, wij plaatsen uw keuken en indien gewenst inclusief leiding- en tegelwerk.

Tuinoverkappingen

In de tuin zitten is leuk zolang het droog blijft. Creëer een beschutte plek in uw tuin, zodat u ook tijdens een typisch Nederlandse zomer van uw tuin kunt genieten. Gebruikt u de ruimte in uw tuin liever in de vorm van een schuur voor bergruimte? Deze twee functies kunnen vaak prima worden gecombineerd in één overkapping.

Meubelen op maat

Op zoek naar een passend meubel, maar niet kunnen slagen? 

Wij maken het voor u!
Kast, bureau, tafel, schuifwanden onder een schuine kap, etc.
 Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven